Jep dorëheqje policja që u konfrontua me zyrtarin e BDl-së

Shpërndaje

Ka dhënë dorëheqje zyrtarja e MPB-së, policja Jasmina Angelleska. Ajo u bë e njohur për publikun pasi tentoi ta largonte përmes karrotecit makinën e zyrtarin e BDl-së, të parkuar në afërsi të Q.T. “Mavrovasja”.

Angelleska thotë se dorëheqja e saj vjen pas “shumë fyerjeve”, pa e përmendur rastin në fjalë.

“Meqenëse kjo është hera e parë dhe e fundit që shkruaj publikisht për karrierën time në Ministrinë e Brendshme, vendosa të shpërndaj një foto me uniformën që e doja shumë dhe e kam mbajtur për 18 vjet.

Le ta zgjidhim dilemën, stazhi im në Ministrinë e Brendshme ka mbaruar. Unë më nuk mundesha ta gjej veten aty. Më shkaktuan padrejtësi, sepse e ndien që ashtu duhej”, ka shkruar mes tjerash Angelleska.