Kryetari i komunës në Maqedoni që ka harxhuar vetëm 250 euro për nevojat e veta gjatë 2020

Shpërndaje

Funksionarët shqiptarë në Maqedoninë e Veriut shpeshherë prijnë me harxhimet zyrtare që i bëjnë. Mirëpo ka edhe përjashtime, siç është rasti me kryetarin e Gostivarit, Arben Taravari.

Edhe pse udhëheq një nga komuna më të mëdha, gjatë dhjetë muajve të këtij viti, për harxhime personale Taravari ka harxhuar 14.900 denarë, shumë që është më pak se 250 euro.

Taravari vazhdon të jetë një nga kryetarët më transparent të komunave dhe listën e harxhimeve e ka publikuar në rrjetet sociale.