Lushtaku e ndërpret raportimin e Rakiqit në Komision, shkaku i ezanit (Video)

Shpërndaje

Kryetari i Komisionit për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe Media, Mërgim Lushtaku ka kërkuar nga ministri i Pushtetit Lokal, Goran Rakiq, të ndalë fjalimin derisa të përfundojë thirrja e ezanit.

Rakiqi pranoi që të ndalojë raportimin para anëtarëve të Komisionit derisa është thirrur ezani i drekës.

VIDEO