Merret vendim, shtatorja e Adem Jasharit në Prizren do të largohet

Shpërndaje

Shtatorja e heroit Adem Jashari, e cila është vendosur më 28 nëntor të këtij viti në Prizren, do të largohet pas kritikave të shumta që ka marrë.

Lajmin për largimin e shtatores, e ka konfirmuar për “Zërin” menaxhmenti i Qendrës Tregtare “Abi Çarshia”, ku edhe është vendosur shtatorja.

Në një bisedë për “Zërin”, ata kanë bërë të ditur se shtatorja do të largohet për rimodelim dhe rikostrukturim dhe kjo është bërë edhe me pëqlimin e familjës Jashari.