Ministri i Bujqësisë, Hoxha u takua me duhan prodhuesit e fshatit Debreshtë dhe Zhitoshë

Shpërndaje

Pak para fillimit të grumbullimit të duhanit, vizitova qendrat grumblluese në Crnilishtë, u takova edhe me duhan prodhuesit e fshatit Debreshtë dhe Zhitoshë.

Edhe një herë nga afër monitorova situatën në terren si dhe do të jemi të përfshirë në çdo fazë dhe në të gjitha pjesët e këtij sektori.

Puna e fermerit duhet vlerësuar gjithmonë. Ne do të jemi gjithmonë në komunikim dhe në bashkëpunim me të gjithë aktorët e interesuar. Uroj një korrje të mirë si për prodhuesit e duhanit ashtu edhe për grumbulluesit.