Momenti kur krimineli Arkan kapë rob një të ri shqiptar, i flet në shqip dhe e keqtrajton (Video)

Shpërndaje

Në pamje shihet se si si Arkani dhe ushtria e tij marrin peng një ushtar të JNA-së (Armatës Popullore Jugosllave).

Në momentin që Arkan e kupton se i njëjti ishte me prejardhje shqiptar nisë ta maltretojë duke e përqeshur dhe në një moment ia nisë të flasë në shqip, shkruan Reporteri.

“O Kadri çka po bon…a? Kurgjo…”, dëgjohet duke i thënë ai të riut shqiptar teksa e godet.

Të njëjtin pastaj e detyrojnë të pijë pije alkoolike.

VIDEO