Pamje të rë.nda: Video e filmuar nga ushtarët serbë, kështu masa.kronin shqiptarët

Shpërndaje

Një video e incizuar nga vet ushtarët serbë, ka rrjedhur në rrjetet sociale dhe është publikuar.

Kjo video e publikuar në rrjetet sociale është bërë tani virale duke shpërndarë nga shumë persona.

Në këtë video shfaqen pamje të rë*nda dhe eksp-licite, ku ushtarët serbë vr*ajnë vik*tima shqiptare të pafajshme.

Për më shumë shikoni videon e mëposhtme dhe shikoni ushtarët kri*minel serbë teksa vr*ajnë shqiptarët e pafajshem.

VIDEO