Profesori Nysret Pllana: Ja si ushtria serbe i dogjën fëmijët në duart e nënës shqiptare…

Shpërndaje

Ish moderatori i Radios Kosova e Lire, Nysret Pllana, i cili gjithashtu është profesor dhe ligjërues në fakultet, tregoi në detaje dhe me fakte kri*met e kryera serbe në Kosovë!

Nga minuta 22:57 të emisionit profesor Pllana tregon këtë rrëfim prekës: