Qani Nesimi: Kompleksin Arabati në Tetovë ia kthyem BFI-së (DOKUMENT)

Shpërndaje

Përmes disa dokumentesh të postuara në faqen zyrtare të Prof. Dr. Qani Nesimi, ai deklaron që pronën e Kompleksit Arabati ia ktheu BFI-së, duke hedhur poshtë kështu çdo dezinformatë në lidhje me pronën e Kompleksit Arabati në Tetovë.

Ndryshe, sot nga ora 10:30 mbahen zgjedhjet për Reis të BFI-së ku do të garojnë dy kandidatë, Prof. Dr. Qani Nesimi – Myfti i Tetovës dhe Shaqir Fetai – Myfti i Gostivarit. Duhet cekur që Prof. Dr. Qani Nesimi deri më tani gëzon mbështetjen më të madhe në mbarë besimtarët islamë të RVM-së.