Rrëfimi i babait që iu shterën lotët nga dhimbja për 4 djemtë e vr.arë

Shpërndaje

Sheremet Sejdiu qe 22 vjet po pret drejtësi për katër djemtë e vr*arë nga regjimi serb. Derisa thotë se i janë shterur lotët mbetet me shpresën se një ditë drejtësia do të triumfojë. Masa*kra në fshatin Qirez prej nga vjen Sejdiu, në aktakuzën e Speciales u quajt su*lm dhe jo masa*kër.

Pak ditë para se të bëheshin 22 vjet nga v*rasja e djemve të saj, vd*iq nëna Adibe. Ajo i pa me sy forcat serbe duke ia vr*arë djemtë.

Tani babai i Beqir, Nazmi, Bedri e Bekim Sejdiut rrëfehet për zhgënjimin në drejtësi përderisa thotë se cdo natë lutet që kri*minelët serbë që ia vr*anë fëmijët të marrin dën*imin e merituar.

Sheremet Sejdiu thotë se forcave serbe nuk iu mjaftoi vr*asja e katër djemve por edhe i rra*hën gratë dhe fëmijët.

Ai thotë se arrestimi i ish-krerëve të UCK’së e ka lënduar.

Sipas tij kjo është padrejtësi sërish ndaj djemve të tij dhe gjithë të vr*arëve dhe të masa*kruarve e vik*timave të dhu*nimit serb.

Ai thotë se do të vd*es me zhgënjimin dhe lëndimin se kri*minelët serbë nuk u dë*nuan.