Senad Ameti nga BESA emërohet drejtor në Inspektoratin për pushtet lokal

Shpërndaje

Në mbledhjen e fundit Qeveria e Maqedonisë së Veriut vendosi të emëroj Senad Ahmeti nga rradhët e Lëvizjes BESA drejtor në Inspektoratin për pushtet lokal.

Ameti vjen nga Komuna e Vrapçishtit dhe ështe edhe anëtar i kryesisë qëndrore të Lëvizjes Besa. Ai shihet si një nga kuadrot më të përgatitur të kësaj partie.