Shaqir Fetahu zgjidhet kryetar i ri i BFI-së (Video)

Shpërndaje

Në një proces të qetë dhe transparent në hapësirat e Bashkësise Fetar Islame në Shkup janë zhvilluar zgjedhjet për kreun e BFI-së.

Pas votimit garën për kreun e BFI–së e fitoi hfz. Shaqir Fetahu kundrejt kundërkandidatit të tij, muftiut të Tetovës Qani Nesimi. Nga gjithsejt 21 vota, Fetahu fitoi 18.

Konferenca për shtyp: KËTU