Te shtëpia e sul.muesit të Vjenës, në Çellopek të Tetovës

Shpërndaje

TV21 shkoi në shtëpinë e familjarëve e njërit prej sul*muesve në Çellopek të Tetovës. Familjarët nuk deshën të flasin para kamerave, por rrëfejnë për TV21 se Kujtim Fejzuli kohëve të fundit ka shfaqur agres*ivitet dhe ka qenë i veçuar nga familjarët e tij. Sipas familjarëve Kujtimi ka ardhur shpesh në fshatin Çellopek gjatë pushimeve verore dhe dimërore.

Videon me raportin nga fshati Çellopek mund ta ndiqni më poshtë.