Ushtarët izraelitë përpiqen të marrin me for.cë palestinezin e pla.gosur

Shpërndaje

Ushtarët izraelitë duke hyrë brenda ambulancës u përpoqën të marrin me for*cë palestinezin, i cili ishte pla*gosur gjatë protestave kundër politikës së shkatërrimit të Tel Avivit dhe aktiviteteve të ndërtimit dhe zgjerimit të vendbanimeve hebreje në rajonin e Luginës së Jordanit që ndodhet në lindje të Bregut të pushtuar Perëndimor.

Incidenti në fjalë u xhirua nga kameramani i Anadolu Agency (AA), Hisham Abu Shaqrah, derisa ushtarët izraelitë po përpiqeshin me for*cë ta marrin palestinezin e pla*gosur brenda ambulancës së Gjysmëhënës Palestineze.

Në pamjet e xhiruara nga Abu Shaqrah mund të shihet se si ushtarët izraelitë hapin dyert e ambulancës, duke e përpjekur që ta marrin me for*cë të pla*gosurin, të cilin punonjësi i ndihmës së parë po e trajtonte.