Bekim Jashari: Për Sami Lushtakun, Jasharët e mirë janë Jasharët e vd.ekur – ne s’kemi pasuri 32 milionëshe, por kemi nder dhe krenari

Shpërndaje

Ka vazhduar debati në largësi mes kreut të Skenderajt Bekim Jashari dhe ish kryetarit të kësaj komune nga radhët e PDK-së, Sami Lushtaku.

Pas debatit në RTVD, ku Jashari përmendi çështjen e Sami Lushtakut, ky i fundit ka hedhur një sërë deklarata ndaj tij.

Jashari në një shkrim në Facebook, duke ia bashkangjitur një video-incizim ka thënë se, sa ka pasur e sa ka respekt Samiu për familjen Jashari dëshmohet më së miri me ofendimet që ia ka bërë për familjen time disa herë mbas luftës.

Postimi i plotë: