Deputeti nga Kosova për Putinin: Të ishte më i ri, veshët në dorë ia kisha dhënë!

Shpërndaje

Së fundi Berisha tërheqi vëmendjen me gjestin e tij duke u zhytur në akullin që ka mbuluar liqenin në Bjeshkët e Moknës së Istogut.

E pas kësaj Berisha dha edhe një tjetër deklaratë interesante. Në emisionin ‘Wake UP’, Berisha ka thënë se sikur Putini të ishte më i ri, do t’ia jepte, siç̧ shprehet ai, veshët në dorë.

“Nëse krahasohem me Putinin, ai është i vjetër, sepse sikur të ishte më i ri, ia kisha dhënë veshët në dorë, e kisha rreh shuplaka. Putinin nuk e shoh si pretendent apo si një person që mundet me garu me mua. Pra, nuk e llogariti fare, jo si njeri, por është rus dhe unë personalisht rusët nuk i parapëlqej”, ka thënë Berisha.