Feta Alimi i shkruan Selës: I fortë je ti Ziadin këtë më së miri e die unë!

Shpërndaje

Informacioni për problemet shëndetësore të kryetarit të ASH-së Zijadin Sela u përhapën në të gjitha mediumet. Nga ASH erdhi sqarimi se Sela është shëndosh e mirë dhe se ka ndier një shtrëngim, që ka rezultuar i parrezikshëm për shëndetin.

Ai ka marë përkrahje të shumta pas këtij lajmi, kurse përkrahje ka ardhur edhe nga ana e Feta Halimit, shpëtimtarit të 27 prillit.

“I fortë je ti Ziadin këtë më së miri e die unë!

Kemi shum pun ne të ardhmën

Zoti qoft me ne”, ka shkruar Alimi në mesazhin përkrahës për Selën.