Gostivar, për së gjalli i shkon haberi se ka vde.kur

Shpërndaje

NJOFTIM

Të nderuar shqiptarë kudo që jeni!
Sot, shumë miq e shokë të indinjuar dhe shumë familjarë të zemëruar, na kanë kontaktuar!

Të marrësh lajmin se ti ke vd ekur, duhet të jenë fjalët më të ftohta që të thuhen – mendova. Ka edhe më keq!
Me vite jam përballur me kr iminelë, gjakatar e fantazma të nëntokës udbashiane që nga 1981, të cilët më aku zuan me gënjeshtra.

P.sh. Të të akuzojnë dhe dënojnë për vr asje që nuk e ke bërë, për vr asjen e një njeriu, që nuk e njeh fare, është gjë e çuditshme. Kam bindjen se do t’i dënojë Perëndia, sepse unë Zotin kam dëshmitar. E vd ekjen, të gjithë do e shijojmë, padyshim.

Biles, me vd ekjen nënkuptojmë që jemi më afër të vërtetës, aty ku është e drejta hyjnore! Se drejtësia është e Allahut. Ai na ka falë në këtë jetë kalimthi dhe te Ai do të shkojmë, në jetën e amshimit…

Falë Zotit, gëzoj shëndet të plotë!

Mirë mbetshi miq të mi, qofshi të rrethuar me shëndet të mirë, pozitivitet, paqe e hare jete!
Me respekt, Nafi ÇEGRANI