Kompania shqiptare “Ecolog Int” fiton tenderin për vaksinim kundër Covid-19

Shpërndaje

Edhe një sukses i rradhës i shtohet kompanise shqiptare “Ecolog International”. Deri sa para disa muajsh ajo fitoi tenderin për testimin e Covid19 në shumë vende evropiane ajo sot ka njoftuar se ka fituar besimin e autoriteteve gjermane për të filluar me punë edhe me vaksinimin e popullatës kundër Covid 19.

Si për fillim ata operojnë në qytetet Nuremberg, Augsburg, Offenbah dhe Rheingau Taunuskreis.

Përndryshe kompania “Ecolog International” e familjes Destani nga Tetova për testimin e banorëve për Covid19 ka punësuar shumë shqiptarë në Gjermani.