Labi vazhdon me aksionin, sot ka dhuruar dy aparatura për Oksigjen në Skenderaj (Foto)

Shpërndaje

Të dashur qytetarë, edhe sot vazhduam me aksionin tonë, duke i’a dhuruar qytetit të Skenderajt, QKM-f dy aparatura për prodhimin e Oksigjenit!

Dua ta falenderoj kreytarin e nderuar z Bekim Jashari dhe drejtorin e kēsaj klinike për pritjen që na e bën!

Uroj që lehtesirat do të janë në vazhdimsi për shqetsimin e mjekëve aty ku mungon OKSIGJENI!

Nga dita e parë e deri mē sot kam qenë dhe jemi aktiv për shëndetin e qytetarëve, pamvaresisht se nga cilat semundje vuajnë.

Këto aparatura duhen edhe pas pandemise , sepse këto prodhojnë dhe sigurojnë OKSIGJEN.

Falenderojmë ordinancên Stomatologjike DENT FIX, dr Fehim Haliti për dhurimin e këtij donacioni, ku sot u dhuruan përmes fondacionit tonë!

Vazhdojmë…..!

Labi Kosovë e Shqipërisë!

Postimi i Labinot Tahirit:

Postimi i Bekim Jasharit:

QKMF në Skenderaj nga sot do të këtë 2 aparate të oksigjenit, donacion nga fondacioni “Labinot Tahiri”.

Në emër të qytetarëve të komunës sonë falënderoj z. Labinot Tahiri për përkrahjen dhe donacionin që sot dhuroi për QKMF-në në Skenderaj.