Mickoski kërkon takim liderësh

Shpërndaje

Kryetari i OBRM-PDUKM-së, Hristijan Mickoski në konferencën e sotme për shtyp kërkoi takim liderësh dhe të bisedohet për gjendjen aktuale politike, shëndetësore, arsimore dhe ekonomike.

“Edhe një herë do ta riaktualizoj nevojë që të kemi takim liderësh. Takim në të cilin do të bisedojmë për gjendjen politike, shëndetësore, arsimor dhe ekonomike në Maqedoni”, tha Mickoski.

Mickoski tha se këto 100 ditë qeveri janë ardhmëri e humbur, ekonomi e humbur dhe jetë të humbura, dinjitet të humbur, identitet të sulmuar, drejtësi e humbur, krim, humbje të mijëra vendeve të punës dhe humbje e investimeve.

“Në 100 ditë qeveri qytetarët morën veton në rrugën drejt BE-së, hymë në recesion ekonoik, bankë e falimentuar, aferë 200 milionë euro, u shtrenjtua energjia elektrike, humbën jetën 1.400 persona për shkak të mungesës së strategjisë”, tha mes tjerash Mickoski.