Momenti qesharak kur dehet ketri (Video)

Shpërndaje

Ky është momenti kur një ketër i de*hur u kap në kamera duke u përpjekur të qëndronte pasi hëngri dardha të fermentuara të lëna në një tryezë jashtë një shtëpie në Minesota.

Pamjet e bëra të premten e kaluar, e cila është parë më shumë se 1.8 milion herë, tregojnë krijesën pyjore të vendosur mbi një tryezë pikniku jashtë një shtëpie në Inver Grove Heights.

Ketri vërehet duke grumbulluar misër dhe fara kur papritmas merr një pamje të tru*llosur dhe të ngurtësuar në sytë e tij dhe anon çuditshëm. Pas episodit të çuditshëm, krijesa përfundimisht gjen rrugën e saj tek tasi i ushqimit dhe vazhdon të hajë. Pronarja e shtëpisë, Kathleen Morlok, tha se kjo filloi kur ajo pastroi frigoriferin të premten.