‘Na çave k…, rrot k…’, konkurenti i revoltuar plas në tokë Renato Mekollin (Video)

Shpërndaje

Eusebio, një nga konkurentët e emisionit “Hells Kitchen”, tepër i revoltuar i është drejtuar me fjalë banale drejtuesit të emisionit, shef Renato Mekollit.

Ky i fundit i ka kërkuar llogari për fjalët ofenduese, por kjo gjë e ka acaruar edhe më tepër situatën, çka ka bërë që Eusebio të kthehet dhe ta shtyjë fort Renaton duke e plasur në tokë.

Konkurenti: Po kë shty ashtu, se unë po bëj më të mirën. Ti ça po bën?

Mekolli: Ku po bën më të mirën?

Konkurenti: Po kot u kape tani ti. Do me më prish mua.. Na çave k*rin. Rrotë k*ri.

Mekolli: K*arin e kujt mo idiot?

Konkurenti: Ty mo (e shtynë). Ik o varik*rs. b*th q*r m*ti, të q*fsha rracën…

VIDEO

VIDEO1