Ndodhë në Maqedoni/ i ndihmon familjes në nevojë e më pas ua kërkon paratë

Shpërndaje

Gazetarja Farije Dauti ka plasuar një informacion shokues me të cilin është përballur sot gjatë punës së saj, si gazetare e një emisioni humanitar në TVM2!

Dauti shkruan: “Edhe kete ma ndegjun veshet. Nje zonje qe ka ndihnuar nje rast social me ushqime dhe te holla, ku kryefamiljari eshte invalid.

Vazhdimisht shkon ne shtepine e familjes te ciles I ka ndihnuar dhe ua kerkon te hollat dhe ushimin qe ua ka dhene. Cdo dite ju shkakton telashe dhe torture psiqike qe familja tua kthej te gjitha mjetet qe ka blere ushqim per ata, cdo muaj. E gjithe shuma ishte 500 euro qe zonja ia ka dedikuar pak nga pak familjes. Nga presioni I vazhdushem kryefamiljari me lot ne sy me kerkoi t’i gjej mjetet qe ajo ia ka dhene. Une nuk e kam nijet t’ia kthej shumen por apeloj zonjen qe mos ta shqetesoj familjen.”