Nuk ndalet LABI, shpërndanë aparatura për prodhimin e OKSIGJENIT (Foto)

Shpërndaje

Sot humanisti dhe kengetari Labinot Tahiri, ka nisur me shperndarjen e aparaturave për prodhimin e OKSIGJENIT, transmeton ALBAZONE MEDIA.

Postimi i plote:

Përshëndetje të gjithëve!

Sot në Gjakovë, dhuruam donacionin e parë në mungesë të oksigjenit, (aparaturat për prodhimin e OKSIGJENIT).

Aty ishim në Klinikën Infektive dhe vizituam disa pacientë!

Konsideratë për stafin mjeksorë të cilët ishin nën përkujdesjen e pacientëve në rrethana edhe më të veshtira.

Vazhdojmē në Komuna të tjera!

Të shpëtojmë jetë se bashku.

Me respekt, Labi KOSOVË E SHQIPËRISË.