Publikohen pamjet e dro.gës së konfi.skuar në Haraçinë (Foto/Video)

Shpërndaje

MPB ka publikuar fotografitë e dro*gës së konfi*skuar gjatë aks*ionit në Haraçinë. Zëdhënësi i MPB-së Toni Angelovski konfirmoi se bëhet fjalë për dro*gën e vje*dhur në Josifovë të Vallandovës.
Angellovski tha se në këtë rast dysh*ohen 6 persona, kurse disa prej tyre janë arre*stuar, pa saktësuar numrin e personave të arre*stuar.

Ministria e Puneve te Brendshme publikon fotografi dhe video nga vendi i ngjarjes.