Qeveria ka emëruar Buçkovskin si të dërguar special për kontestin me Bullgarinë

Shpërndaje

Ish Kryeministri dhe Ministri Vlado Buçkovski do të jetë i dërguari i posaçëm i qeverisë maqedonase për Bullgarinë, pasi qeveria së fundmi emëroi Buçkovskin në këtë pozicion, njoftoi “360 Gradë”.

“Fokus” u përpoq të konfirmojë informacionin në Qeveri, por nga atje ata theksojnë se seanca e qeverisë është ende duke vazhduar, dhe pas përfundimit ata do të dërgojnë një deklaratë për media.

Kohët e fundit, Buckovski ka qenë shumë shpesh i pranishëm në media në Bullgari, ku ai përcjell pikëpamjet e tij në lidhje me tejkalimin e keqkuptimeve me Maqedoninë e Veriut.