Taravari: Festat e veçanta festohen me miq të veçantë!

Shpërndaje

Kryetari i Kumunës së Gostivarit, Arben Taravari në festën e Ditës së Komunës e pret në takim z.Rufi Osmanin, njërin nga ish kryetarët më të suksesshëm të kësaj komune, transmeton ALBAZONE MEDIA.

Postimi i plotë:

Festat e veçanta festohen me miq të veçantë.

Në festën e Ditës së Komunës me z.Rufi Osmani që është një nga kryetarët historik dhe simboli i flamurit kombëtar shqiptar, personaliteti i tij firmosi një nga periudhat më të ndritura të qytetit tonë dhe me një mik të dashur e bir të devotshëm të qytetit si është deputeti Halil Snopçe.