Tërmeti i “tronditi” Buçkovskin dhe Osmanin! Shihni reagimet e tyre (Video)

Shpërndaje

Tërmeti i së mërkurës në 14:09 në Shkup, ndodhi gjatë konferencës për shtyp të Ministrit të Jashtëm Bujar Osmani dhe përfaqësuesit të Qeverisë për Bullgarinë, Vlado Buckovski.

Në momentet kur Osmani po fliste, ndodhi tërmeti, dhe ministri në një moment ndërpreu konferencën për shtyp, dhe me një buzëqeshje pyeti vetëm: “A mund të vazhdojmë?”.

Pasi u bind se gjithçka ishte në rregull dhe se ai mund të vazhdonte me konferencën për shtyp, Osmani vazhdoi fjalimin e tij.

Ai postoi një video në lidhje me këtë incident në profilin e tij në Facebook, ku shkruajti:

– Tërmetet natyrore nuk janë në duart tona, por ne mund ta bëjmë të ardhmen politike të rajonit më të qëndrueshme! – thuhet në njoftimin e Ministrit.