Vjedh ulësen e komunës në Shkup, fotografohet vetura

Shpërndaje

Një burrë dhe një gru të moshës 60-70 vjet kanë arritur ta shkulin dhe ta vendosin në veturë ulësen e Komunës së Karposhit në Shkup.

Në ulëse shihet qartë se është e komunës, por kjo nuk i ka penguar ata që ta marrin në shtëpi.

Vetura është fotografuar nga kalimtarë të rastit.