Zaev: Në vitin 2021 të sjellim standardet evropiane në shtëpi, të gjitha në aksion!

Shpërndaje

“Po e përcjellim vitin që do të mbahet mend për pandeminë botërore që ndryshoi plotësisht mënyrën tonë të jetës, kështu dhe botëkuptimin.

Do ta kujtojmë si vitin e krizës më të madhe botërore në shekullin e ri. Një thënia e vjetër thotë “Në kohëra të vështira njihen heronjtë”, kështu që kjo telashe na tregoi shumë heronj në vijën e frontit, por gjithashtu na tregoi solidaritet, njerëzim dhe na kujtoi se sa e rëndësishme është të ndihmojmë”, deklaroi zaev, duke shtuar se shëndeti i qytetarëve ka qenë prioritet i punës së qeverisë gjatë vitit që po lëmë pas.

“Si në aspektin shëndetësor dhe ekonomisë, Qeveria u përgjigj me masa në kohë dhe gjithëpërfshirëse – ne ofruam siguri për secilin qytetar individualisht, si dhe për shoqërinë në tërësi.

Në krijimin e masave, ne nuk ishim të udhëhequr nga parimi ose-ose, por shëndet dhe sigurim shoqëror. Ne kemi siguruar një ekzistencë për shumë qytetarë”, tha Zaev.