Zv.ministri i Kulturës, Sulejmani: Zhelina bëhet me Pallat të Kulturës, ju qoftë Përhajr!

Shpërndaje

Zv.ministri i Kulturës, Sedat Sulejmani nëpërmjet rretit social njofton se Komuna e Zhelinës do të bëhet me Pallat të Kulturës, transmeton ALBAZONE MEDIA.

Postimi i plotë:

Sot, në komisionin për buxhet dhe finansa u pranua amandamenti i propozuar për fillimin e ndërtimit të Pallatit të Kulturës në komunën e Zhelinës.

Mjetet e ndara janë për fillimin e ndërtimit të Pallatit të Kulturës, ndërsa për mjetet shtesë Ministria e Kulturës do i propozoj në qeveri.

Ashtu siç jemi zotuar, jemi duke i mbajtur premtimet. Qytetarëve të komunës së Zhelinës ju qoftë Përhajr!

#veprajofjalë