Fshati Bozovcë i Tetovës po rrezikohet nga rrëshqitja e dheut!

Shpërndaje

Njoftimi nga banorët e malësisë së Sharrit:

Po bejm thirje deri tek Qeveria e Maqedonis edhe te Komuna e Tetovë-s që të marinë masat dhe të ju dalin në ndihmë Banore të Fshatit Bozovcë.

Për kët problem disa her kemi bër apele edhe ne qeveri po deri sot askush nuk ka mar masa as nje politikan Shqiptar nuk ka ardhur ta shikoj vet personalisht gjengjen e ksaj fatëkeqsie natyrore qe prej shum vitesh eshte e pritshme.

Vetem ne kohen e votave i afrohen fshatit kur kan nevoj per te u ulë nëpër kolltuqet e tyre pastaj as qe i shlojn syt nga kjo pjes e sharrit.

Kur vjen puna per interesat dhe tenderet e tyre te gjith ike aty sic eshte rasti me hidrocentralet kan shkatru nje mal edhe lum të tër vetem per interesa te veta.

Zakonisht politikanet tane jan mesuar te vin per vizit te fundit me lule ne dor.

Ne e dim se kjo eshte nje fatkeqsi e natyrës por me vite ne kemi apelu qe te na dalin ne ndihm që ta gjejmë një zgjidhje per Fshatin dhe banorët.

Po bejm thirje edhe komunës Tetovë qe moti se kemi par te na vizitoj e te qajë hallet me banorët të paktën se për punë e dim se nuk dot bëj.

Ju kisha lut ta Shpërdani krejt kët Mesazh ne emër të Banorëve të Fshatit Bozovcë me Respekt.