Kodra e Diellit pa rrymë elektrike, nuk punojnë ski-liftet

Shpërndaje

Në Kodren e Diellit në Tetovë nuk ka energji elektrike, me çka si pasojë edhe ski liftat dhe teleferiku nuk punojnë, raporton TV21.

Sipas informacioneve të para, bëhet fjalë për një defekt që kanë shkaktuar reshjet e borës.

“Për shkak të rreshjeve të dëborës në Kodrën e Diellit, një pemë e rënduar nga bora ka rënë mbi largpërçuesin me çka ka shkaktuar defekt. Ekipet e Elektrodistribuimi menjëherë dolën në terren dhe punojnë që defekti të mënjanohet për periudhë shumë të shkurtë”, thonë nga EVN.