Shqiptari u ekzekutua në mes të sheshit, gruaja shpërthen në britma

Shpërndaje

Mediat greke kanë nxjerrë pamjet nga vendi i ngjarjes së rëndë, ku shqiptari Edmond Llangozi, mbeti i vr*arë, ndërsa dy djemtë e tij mbetën të pla*gosur.

Në videon e publikuar nga mediat, shihet trupi i pajetë i 53-vjeçarit mes një pellgu gja*ku, ndërsa bashkëshortja e vik*timës ka shpërthyer në lot. Sipas policisë greke, përplasja mes familjes së shqiptarit dhe autorit ka ndodhur pas një konflikti personal.

Dy djemtë e vik*timës kanë mbetur të pla*gosur rëndë vetëm disa metra larg vendit të ngjarjes.

Policia Greke sheh dallime personale pas përplasjes së përgj*akshme në Neos Kosmos, me një të vde*kur.

Në video dokumentarin e prezantuar nga mediat, shihet që oficerët e policisë sapo kanë mbërritur në Sheshin Agios Sostis në Neos Kosmos, ku të hënën pasdite ishte kthye në një zonë lu*fte.

Në pamje duken edhe vrimat e krijuara nga plu*mbat në vitrinën e dyqanit, ndërsa qindra fëmijë të vegjël ndodhesh në ato momente në vendin e ngjarjes.

Sipas autoriteteve greke, as vik*tima apo dy djemtë e tij nuk rezultojnë me të shkuar kri*minale.