Fetai: Dë.nimet për “Monstrën” ishin të pritshme

Shpërndaje

Prokuroja që e ka udhëhequr rastin “Monstra”, Fatime Fetai pasi u shpall aktvendimi për rastin, ka vlerësuar se për ata kanë qenë të pritshme dë*nimet e sotme, pasi siç thotë, ishin në suaza të asaj që i kërkoi prokuroria.

“Ashtu edhe siç pritëm si prokurori, të gjitha aktakuzës nga ana juaj u shpallën si të tilla dhe ne tashmë këtë e pranojmë”, tha Fetai, transmeton TV21.

Ajo ka kërkuar paraburgim për të dë*nuarin, Fejzi Azirin pasi më 8 shtator ka kryer vepër tjetër penale Haki Azirin dhe Agim Ismailoviçin të cilët janë në arrati.