Urime Vetëvendosje: I kena “mytë”, a?

Shpërndaje

I kena ‘mytë’ a?

Urime Vetëvendosja!

Lufta ishte e Jona, por fitorja Jonë është e tē gjithëve.

P.S. A më lejoni tash të merrem me poezi ❤️

Çu vendos për vete dhe bërtit me sa zë që ke:

për Drejtësi, për ndryshim, për barazi, për punësim, për dije, për një tjetër jetë.

Ti s’beson, por dije se çdo gjë në jetë ndryshon, deshëm apo s’deshëm ne.

Gjithçka e ka një fund.

Edhe vuajtja harxhohet një ditë.

Edhe padrejtësia është ‘Një faqe me fund’.

Kimete Berisha