Biden rrëzohet shkallëve të avionit (Video)

Shpërndaje

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, është ballafaquar me një situatë jo të këndshme.

Biden duke u ngjitur shkallëve të avionit, ka marrë në thua dhe është rrëzuar.

Pasi tejkaloi “sfidën” për të hyrë në avion, ai kthehet dhe i përshëndetë personat prezent.

Video ku shihet Presidenti Biden duke u rrëzuar është bërë publike nga NBC News.