Bora bllokon Rrugën e Kombit deri në Kalimash

Shpërndaje

Shkak i reshjeve të pandërprera të borës në vendi tonë ‘Rruga e Kombit’ është bërë vështirë e kalueshme, pasi kompanitë e pastrimin nuk janë parë duke e kryer punën e tyre, shkruan Gazeta inFokus.

Qytetarët që janë duke udhëtuar kanë dërguar foto dhe video në adresë të Gazetës Infokus, duke u ankuar se nuk është pastrua rruga.

Ne disa vende është bllokuar rruga dhe janë krijuar kolona të gjata, kurse për shkak të rrëshqitjes janë shkarkuar edhe disa aksidente në disa qytete.

Gjendja më e rendë është në viset malore, pasi bora ka arritur trashësi deri mbi 10 centimetra.

Më poshtë keni foto dhe video të dërguara nga qytetarët në redaksinë e Gazetës inFokus.

VIDEO