Dega e Prizrenit, unanimisht në mbështetje të kandidaturës së Anton Qunit, për kryetar të LDK-së (Foto)

Shpërndaje

Te gjithë delegatët e degës së Prizrenit, unanimisht në mbështetje të kandidaturës së kryetarit Anton Quni, për kryetar të LDK-së.

Unifikues, lider dhe i dëshmuar për beteja epike në luftë dhe në paqe!

Suksese ✌