Katastrofa ekologjike në Liqenin të Dibrës! (Foto)

Shpërndaje

Këto ditë po shohim se si nga papërgjegjësia e dikujt po na ndotet edhe e vetmja bukuri natyrore që kemi, si pasojë e ndotjes kemi shkatrimin e florës dhe faunës ne atë pjesë te liqenit.

Ne si qytetarë të keti vendi kerkojmë :

– Organet kompetente të marin masa adekuate

– Të bëhen analiza të ujit, shkaqet si dhe përse ka ndodhur kjo katastrofë dhe cilat janë pasojat?

– Nëse eventualisht bëhet fjalë për pasoja afatgjate duhet opinioni të njoftohet me kohë, për shkak te afrimit edhe te sezonit veror.

– Të pergjigjen para drejtesise shkaktaret e kesaj dhune mbi natyrën.

Reagojnë nga Aleanca për Shqiptarët – Dibër