Ministri Osmani takohet me Sekretarin e Përgjithshëm të NATO-s, Jens Stoltenberg

Shpërndaje

Nga sot fillojmë me kanal të ri të komunikimit me publikun përmes Blog-ut të Ministrit për Punë të Jashtme. Blogu do t’i kushtohet temave aktuale nga politika e jashtme dhe marrëdhëniet ndërkombëtare, do t’i prezantojmë temat përpjekjet tona në promovimin e interesave nacionale dhe do të kontribuojë për rritjen e transparencës dhe komunikimit me qytetarët.

Në prag të takimeve të nesërme në Këshillin e Ministrave të NATO-s, si dhe në prag të përvjetorit të parë nga anëtarësimi jonë në Aleancë, tema e parë e Blog-ut:

“NATO: Që fëmijët tanë të jetojnë në paqe”