Opozita shqiptare vazhdon bllokadën e Kuvendit, dorëzohen edhe 18.000 amendamente

Shpërndaje

Koalicioni Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa vazhdojnë bllokimin e Kuvendit, si masë reciprociteti për Ligjin për shtetësi.

Nga koalicioni Aleanca për Shqiptarët – Alternativa bëjnë me dije se kanë bllokuar 8 propozim ligjet në Komisionin për Siguri dhe Mbrojtje.