“Për “Monstrën”: Ka bo.mba dhe se shërbimet sekrete e dinë kush janë vr.asësit”

Shpërndaje

Edhe pse prokurorja Fatime Fetai është e bindur se të aluzuarit në çështjen “Monstra” për pesë vr*asjet në Liqenin e Smilkovës janë fajtorë dhe kërkoi bu*rgim të përjetshëm, avokati i tyre Naser Raufi beson se shërbimet sekrete e din kush janë v*rasësit e vërtetë. – Besoj, vërtet besoj se ka bo*mba.

Unë gjithashtu besoj se shërbimet sekrete i din dhe i dinë akoma se kush janë vr.asësit dhe fajtorët, mendoj se do të vijë dita dhe do të dihet se kush janë të përfshirë në këtë çështje. “Unë mendoj se dikush i ka ato bomba, por është e sigurt se ka një motiv tjetër pse nuk u jepen, një interes që ne si mbrojtje nuk mund ta dimë,” tha Raufi. Zëvendës Kryeministri dhe Ministri i Sistemit Politik Artan Grubi, ndërkohë, nuk pranoi të komentonte mbi procesin dje, por tha se premtimi për një gjyq të drejtë dhe transparent ishte përmbushur.