Rama: “MIRËMËNGJES, me çeljen e fluturimeve Dubai – Tiranë – Dubai”

Shpërndaje

MIRËMËNGJES 😊

dhe me çeljen e fluturimeve Dubai – Tiranë – Dubai, që u mundësuan falë bujës së angazhimit të Emaar Group për investimin në ndërtimin e Portit të madh Turistik të Durrësit, çka ka ngjallur një interes të madh për Shqipërinë në Emiratet e Bashkuara, ju uroj një ditë të mbarë🙏