Rama tregon ndryshimet në Pazarin e Gjirokastrës: Ju uroj një të dielë të bukur

Shpërndaje

Kryeministri Edi Rama ka publikuar pamjet nga Pazari i Gjirokastrës nëpërmjet të cilave tregon edhe ndryshimet që janë bërë.

Nëpërmjet fotografive tregohen momente se si ka qenë Pazari i Gjirokastrës dhe se si është bërë pas ndërhyrjeve që sipas kryeministrit janë bërë nga autoritetet për mirëmbajtjen e vlerave historike.

Postimi i plotë: KËTU