Rektori Ahmeti: Qoftë i paharruar kujtimi i Tij!

Shpërndaje

TELEGRAM NGUSHËLLIMI

Të nderuar miq,

Sot arti dramatik dhe kinematografia shqiptare e ka humbur njërin prej aktorëve më të njohur- Luran Ametin. Ndarja e tij nga jeta e ka tronditur komunitetin e artistëve, por edhe mbarë opinionin publik. Si një artist me një talent të rrallë, realizoi dhjetëra role në shfaqjet teatrale dhe filmat artistikë.

Në emër të Universitetit i shprehi ngushëllime babait të tij, shkrimtarit të njohur Xhabir Ahmetit dhe mbarë familjes, kolegëve e miqve të Kombëtar në Shkup, veprimtarëve të artit dhe kulturës.

Qoftë i paharruar kujtimi i Tij!

U prehtë në paqe!

Prof. Dr. Vullnet Ameti

Rektor i Universitetit të Tetovës