Sabinanin e tredhëton shoku i tij, i kërkon vajzën për nuse. Haram të qoft unë të futa në shtëpi ti…?!

Shpërndaje

Këtë të dielë në emisionin “Kojshia Show” mysafirë ishin këngëtari i njohur nga Shqipëria, Sabiani dhe vajza e tij Kejsi Medini, e cila njëherit është edhe këngëtare.

Në emision futet një këngëtar i ri, i cili thotë se janë shokë me Sabianin. Ai madje i kërkon edhe vajzën (Kejsi Medinin) për nuse.

Reagimi i Sabianit është epik. Shikojeni këtë moment minutën e 35:00 të emisionit.