Të martën mblidhet Kryesia e Kuvendit të Kosovës, ky është rendi i ditës

Shpërndaje

Kryesia e Kuvendit të Kosovës mblidhet ditën e marte në ora 09:00.Në mbledhjen e datës 30 mars do të diskutohet rreth procesit të formimit të komisioneve parlamentare dhe procesverbalit nga mbledhja e kaluar.

Njoftimi i plotë nga Kuvendi:

Rendi i ditës

1. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mëparshme,

2. Propozimi për formimin e komisioneve parlamentare.

3. Të ndryshme.