Ziadin Sela: Kosova në perjetësi tokë e djep shqiptarësh, trima e liridashës

Shpërndaje

Ziadin Sela, kryetar i Aleancës për Shqiptarët, në Facebook shkruan:

Kosova nuk ka qenë ndonjeherë djep i kulturës serbe, e as vend krenarie, aq më pak tokë e sërbeve. Kosova është toka ku janë gjakos djepat e shqiptarëve radhazi nga regjimet barbare sërbe pa aspak nder e krenari.

Është toka e shqiptareve ku sërbët edhe gjatë kohe do ta shohin të pasqyruar fytyrën gjakatare dhe vrasëse të udhëheqësve të tyre pa aspak lavdi dhe me shumë turp. Kosova në perjetësi tokë e djep shqiptarësh trima e liridashës.